Θέρμανση

Θέρμανση
Θέρμανση

Αντλίες Θερμότητας

Η αντλία θερμότητας είναι ένας μηχανισμός που ανήκει στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ο οποίος αντλεί ενέργεια από τον αέρα, ή το έδαφος και την προσφέρει με την μορφή θέρμανσης ή ψύξης στο κτίριο. 

Σε σύγκριση με όλους τους άλλους τρόπους θέρμανσης ή ψύξης, η αντλία θερμότητας θεωρείται ο πιο οικονομικός και οικολογικός, καθώς χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (1 προς 4) ενώ μπορεί να αξιοποιήσει και την ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση των σωμάτων θέρμανσης. Η απλή εγκατάσταση και τα σχεδόν μηδενικά κόστη συντήρησης την καθιστούν μια έξυπνη και αποδοτική λύση για τον χώρο σας.

Ο συνδυασμός αντλίας θερμότητας με εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος (netmetering) και ηλιακού θερμοσίφωνα, αποτελεί την απόλυτη λύση για δωρεάν θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης για πάντα!

Βελτιώστε την ενεργειακή απόδοση του συστήματος με ενδοδαπέδια θέρμανση. Επικοινωνήστε με τη Sunproject για μια δωρεάν μελέτη.

Θέρμανση

Πλεονεκτήματα

  • Απαλλαγή από την προμήθεια καυσίμου
  • Χαμηλή κατανάλωση
  • Δυνατότητα συνδυασμού με άλλες ενεργειακές εφαρμογές για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση
  • Προστασία του περιβάλλοντος
  • Μηδενική συντήρηση
  • Απλή εγκατάσταση
  • Γρήγορη απόσβεση
  • Έως και 70% εξοικονόμηση σε σχέση με το πετρέλαιο, 35% σε σχέση με το αέριο. Δείτε τη σχετική μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
Θέρμανση

Φυσικό Αέριο

Η θέρμανση με φυσικό αέριο είναι η οικονομικότερη λύση μετά την αντλία θερμότητας. Είναι το πλέον φιλικό προς το περιβάλλον μέσο θέρμανσης.

Η Sunproject σχεδιάζει για εσάς την ιδανική λύση για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει η αυτονομία με φυσικό αέριο.

Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας τις αιτήσεις για σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου, τη μελέτη και την εγκατάσταση του δικτύου και την παράδοση του σε πλήρη λειτουργία.

Συνεργαζόμαστε με όλους τους επώνυμους κατασκευαστές λεβήτων φυσικού αερίου και σας προτείνουμε τον πλέον κατάλληλο για τη δική σας εγκατάσταση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πληροφορηθείτε αναλυτικά για τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η αυτονομία με φυσικό αέριο, και πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τις χαμηλές χρεώσεις του φυσικού αερίου, σήμερα!

warning icon
Αν μένετε σε πολυκατοικία που έχει κεντρική θέρμανση και θέλετε να αυτονομηθείτε, μάθετε εδώ για τη νομική βάση και τα βήματα που μπορείτε να κάνετε

Κλιματισμός

Η κλιματική αλλαγή κάνει επιτακτική την ανάγκη για χρήση κλιματιστικών στις κατοικίες και στους εργασιακούς χώρους. Σε συνεργασία με επώνυμους προμηθευτές σχεδιάζουμε και προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις κλιματισμού για κάθε χώρο. Δημιουργούμε συνθήκες κλιματισμού στο χώρο σας με βάση τις ανάγκες και τον τρόπο της ζωής σας που παρέχουν μέγιστη άνεση, υψηλή ποιότητα και ενεργειακή απόδοση.

Οι λύσεις της Sunproject είναι φιλικές προς το περιβάλλον και συνεισφέρουν στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Θέρμανση

Έχετε απορίες;

Created by