Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα
Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα δεν είναι διασυνδεδεμένα με το Δημόσιο Δίκτυο.

Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα παράγει ηλεκτρικό ρεύμα δεσμεύοντας την ενέργεια από τον ήλιο, το οποίο παρέχεται στις καταναλώσεις. Όταν δεν υπάρχει ηλιοφάνεια (συννεφιά, βροχή ή τη νύχτα) χρησιμοποιείται η ενέργεια η οποία έχει αποθηκευτεί στις μπαταρίες. Αποτελεί την ιδανική λύση για κάποιο οίκημα (εξοχικό, αποθήκη ή και ένα τροχόσπιτο) απομακρυσμένο από το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος.

Τα αυτόνομα συστήματα μπορούν να συνδυαστούν και με γεννήτρια για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια αυτονομίας, οπότε γίνονται υβριδικά!

Αλλά και στην περίπτωση που είστε κοντά σε δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος, εγκαθιστώντας ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα απαλλάσσεστε όχι μόνο από το κόστος ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και από τους φόρους και τα δημοτικά τέλη που επιβαρύνουν τους λογαριασμούς. Επίσης, δεν καταβάλλετε πρόσθετα χρήματα για τα έργα σύνδεσης του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να επεκταθεί το δίκτυο έως το οίκημά σας, αν αυτό απαιτείται (κολώνες, ηλεκτρικά καλώδια, κλπ).

Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Σχεδίασε το δικό σου αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα!

Στη ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΝ μπορείτε να συμπληρώσετε όλες τις καταναλώσεις που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Αν δεν έχουμε προβλέψει κάποια, συμπληρώστε την στην ειδική θέση. Εμείς θα μελετήσουμε το σύστημά σας και θα σας στείλουμε άμεσα αναλυτική οικονομική προσφορά

Συμπλήρωσε τη ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΝ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου!

ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΝ

Έχετε απορίες;

Created by